Spring Class Schedule

New class for kids 3-5 yrs old.  Register now!

Monday:

            Beginner Folklorico Level – 4:30-5:30pm (1.0 hrs)

            Intermediate Folklorico Level – 5:30-7:00pm (1.5 hrs)

            Advanced Folklorico Level – 7:00-9:00pm (2.0 hrs)

 

Tuesday:

            Beginner Level (ages 3-5) - 4:15-5:00pm (45min)

            Contemporary & Ballet  – 5:30-7:00pm (1.5 hrs)

                      

Wednesday:

            Intermediate Folklorico Level – 5:30-7:00pm (1.5 hrs)

            Advanced Folklorico Level – 7:00-9:00pm (2.0 hrs)

 

Thursday:

            Beginner Folklorico Level – 4:30-5:30pm (1.0 hrs)

            Company Level – 8:00-9:30pm (1.5 hrs)

           

         

 

**Weekend rehearsals are based on performance demand and are

    determined as needed.**